Συνεργασία της We4All με την Jacobs

Η We4All στοχεύει να βοηθήσει τη φύση να ανακάμψει, αντιστρέφοντας την κλιματική κρίση που συντελείται εδώ και δεκαετίες. 

Η φετινή δεντροφυτευτική σεζόν άνοιξε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου με την JDE (Jacobs) και τους ορεξάτους και δυναμικούς εθελοντές/εργαζομένους της, πραγματοποιώντας μια σημαντική δράση στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στις Αχαρνές. Υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση της ομάδας μας, οι εθελοντές ενημερώθηκαν για τους σωστούς τρόπους δενδροφύτευσης και προχωρήσαμε στη φύτευση 170 δέντρων και δενδρυλλίων. Αυτή η δράση ήταν μόνο η αρχή, γιατί η συνεργασία μας θα έχει ως συνολικό αποτέλεσμα την φύτευση 2000 νέων δέντρων σε περιοχές όπου υπάρχει ανάγκη. Η δράση αυτή, επίσης, είχε ως αποτέλεσμα να ομορφύνει η περιοχή αλλά ταυτοχρόνως έδωσε μια ανάσα ελπίδας στους περιοίκους, καθώς στο σημείο αυτό δημιουργείται ένα πάρκο που θα ανεβάσει το βιοτικό τους επίπεδο και θα προσδώσει περιβαλλοντική αξία στη γειτονιά.

Συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας για το περιβάλλον, για τους ανθρώπους και την κοινωνία. Μαζί με τους υποστηρικτές μας κάθε χρόνο πραγματοποιούμε όλο και περισσότερες και μεγαλύτερες δράσεις που προωθούν την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για το σπίτι μας, τη γη.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *