5ο Συνέδριο Ακουστικής Οικολογίας, Καλαμάτα 27-30 Σεπτεμβρίου 2018

Στις 27-30 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα το 5ο Συνέδριο Ακουστικής  Οικολογίας με θέμα «Ήχος, Βίωμα, Εκπαίδευση». Το συνέδριο είναι ελεύθερα προσβάσιμο προς  όλους και θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Παλαιό Στρατόπεδο, Ανατολικό  Κέντρο, Τ.Κ. 24 100), ενώ εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν, θα  πραγματοποιηθούν σε χώρους του κέντρου της Καλαμάτας.
Στον ιστότοπο του συνεδρίου http://sound.sch.gr/acouexpedu είναι διαθέσιμο το προσωρινό  πρόγραμμα του συνεδρίου καθώς και η πληροφορίες των εργαστηρίων.
Παράλληλα στον ιστότοπο (στο κουμπί «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ») θα βρίσκεται διαθέσιμη από τις 08/09 και η  φόρμα δήλωσης σειράς προτιμήσεων συμμετοχής στα εργαστήρια. Στον ιστότοπο αυτό θα  αναρτηθεί το τελικό πρόγραμμα, όλες οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του συνεδρίου, τα πρακτικά και  άλλο υλικό που θα προκύψει από το συνέδριο.
Το 5ο Συνέδριο Ακουστικής Οικολογίας «Ήχος, Βίωμα, Εκπαίδευση», αποτελεί συνδιοργάνωση της  Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας με την Ελληνική Εταιρεία Ακουστικής Οικολογίας  και υλοποιείται με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας, της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» και του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, στο  πλαίσιο του Εθνικού Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης «Ήχος: Περιβάλλον, Άνθρωπος  Πολιτισμός» από το Εργαστήριο Βιωματικής Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.
Για κάθε πληροφορία και υποστήριξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα στοιχεία  επικοινωνίας που βρίσκονται και στον ιστότοπο του συνεδρίου (Ταχυδρομείο: Ε.Β.Ε. – Δ.Π.Ε.  Μεσσηνίας, Διοικητήριο, Καλαμάτα, ΤΚ 24 131 | Ηλ. Ταχυδρομείο (email): acouexpedu@sch.gr |
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: +30 6932 153 845, +30 2721 361 551, +30 6979 092 185).

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την σχετική ανακοίνωση 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *