30/10/2017. Απαντήσεις του Υπουργού Παιδείας σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών

Οπτικοακουστικό υλικό αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ που περιλαμβάνει τις απαντήσεις του κ. Γαβρόγλου σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών.

Ο κ. Υπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Κ. Παπαηλιού ανέφερε ότι:  “Οι υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων που κατά τις πρόσφατες κρίσεις  θεωρούν ότι αδικήθηκαν μπορούν να προσφύγουν στα δικαστήρια”,  ενώ για τα συμβούλια επιλογής που πραγματοποιούν τις συνεντεύξεις δήλωσε ότι: οι επιτροπές που κάνουν τις συνεντεύξεις αποτελούν μια «ιδιαίτερη αρχή», όπως ονομάζεται, όπου οι αποφάσεις τους δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο.

Ο Υπουργός απάντησε επίσης σε:

  • ερώτηση  του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος Ιωάννη Δελή, σχετικά με την κάλυψη κενών σε εκπαιδευτικούς στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
  •  ερώτηση  του Βουλευτή Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωνσταντίνου Κατσίκη, σχετικά  με τις :«Μετεγγραφές Πολυτέκνων».
  •   ερώτηση  της Βουλευτού Χαλκιδικής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αικατερίνης Ιγγλέζη, με θέμα: «Αίτημα για τροποποιητική ρύθμιση πληρωμής οδοιπορικών και υπερωριακής απασχόλησης των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής».
  •  ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας  Ανδρέα Κατσανιώτη, σχετικά με “τη λήψη μέτρων για τις μειοψηφίες που δρουν ανεξέλεγκτα εντός των Πανεπιστημίων”

Πατήστε εδώ για να δείτε το υλικό 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *