ΥΠΑΙΘ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στα ελληνόφωνα τμήματα και στις θέσεις διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση εκπαιδευτικών στα ελληνόφωνα τμήματα και στις θέσεις διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης για το σχολικό έτος 2021- 2022» εκδόθηκε από το ΥΠΑΙΘ.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την πρόσκληση.

Ι. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  1. Δύο (2) θέσεις κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών, για το ελληνόφωνο τμήμα.
  2. Πέντε (5) θέσεις κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων, για το ελληνόφωνο τμήμα.
  3. Μια (1) θέση κλάδου ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα (ελληνόφωνο και αγγλόφωνο).
  4. Μια (1) θέση κλάδου ΠΕ16 Μουσικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα (ελληνόφωνο και αγγλόφωνο).

ΙΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  1. Μια (1) θέση κλάδου ΠΕ02 Φιλολόγων, για το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο τμήμα για τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων, Ηθικής, διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας ως L3/4ωκαι Ελληνικής γλώσσας σε μαθητές της κατηγορίας Ι.
  2. Μια (1) θέση κλάδου ΠΕ86 Πληροφορικής, για το ελληνόφωνο και το αγγλόφωνο τμήμα, με πολύ καλή/ άριστη γνώση της Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα.
  3. Δύο (2) θέσεις κλάδου ΠΕ03 Μαθηματικών, για το ελληνόφωνο τμήμα.
  4. Μια (1) θέση κλάδου ΠΕ08 Καλλιτεχνικών, με πολύ καλή γνώση Αγγλικής για διδασκαλία και στα δύο γλωσσικά τμήματα.
    Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 07-07-2021 έως και 12-07-2021 και ώρα 15:00.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *