Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών: Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ωνάση στο Ναύπλιο

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022, στα πλαίσια του Πολιτιστικού Αύγουστου του Δήμου Ναυπλιέων, άνοιξε τις πύλες της η ετήσια θεσμοθετημένη Έκθεση Βιβλίου στην πλατεία Ωνάση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ).

Η ΠΟΕΒ με την πολυετή πείρα στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων προαγάγει τη φιλαναγνωσία και την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για τις νέες εκδόσεις και την ελληνική βιβλιοπαραγωγή.

Η έκθεση αποτελεί έναν σταθερό θεσμό πολιτισμού τόσο για την πόλη του Ναυπλίου όσο και για την ευρύτερη περιοχή του Νομού Αργολίδας. Θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2022, λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως 24:00. Συμμετέχουν περισσότεροι από 70 εκδότες με νέες εκδόσεις, όσο και παλαιότερες που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα κάθε αναγνώστη.

Στην έκθεση συμμετέχουν η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας και η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών νομού Αργολίδας με σκοπό να προβάλλουν το έργο τους.

Ήδη από την πρώτη ημέρα η έκθεση έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους κατοίκους της πόλης και των όμορων περιοχών.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις που αφορούν το έργο συγγραφέων και λογοτεχνών, όπως επίσης θα βρεθούν στην έκθεση για να υπογράψουν βιβλία τους γνωστοί και αγαπητοί στο αναγνωστικό κοινό συγγραφείς.


Τέλος, όλοι οι επισκέπτες, μπορούν να φέρνουν τα βιβλία που έχουν διαβάσει και δεν χρειάζονται πια, και να τα αφήσουν στο περίπτερο της διοργάνωσης. Τα βιβλία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ή τον εμπλουτισμό τοπικών βιβλιοθηκών.

Σας περιμένουμε όλους.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΒ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *