ΙΕΠ:Νέο πρόγραμμα για την επιστημονική ημερίδα με θέμα- «Αντιμετωπίζοντας την Πρόωρη Εγκατάλειψη του Σχολείου – Προκλήσεις – Προτάσεις – Προοπτικές»

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Επιστημονική υποστήριξη σχεδιασμού εξειδίκευσης δράσεων ΠΕΣ» και MIS 5001036, του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας την Πρόωρη Εγκατάλειψη του Σχολείου: Προκλήσεις – Προτάσεις – Προοπτικές».

Η ημερίδα απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης  και στα στελέχη της εκπαίδευσης της χώρας (Περιφερειακούς Διευθυντές, Δ/ντές  Δ/νσεων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου-Σ.Ε.Ε., Προϊστάμενοι και εκπαιδευτικό προσωπικό Κ.Ε.Σ.Υ., κ.ά.), που μπορούν να παραστούν χωρίς έξοδα μετακίνησης (στο πλαίσιο της ημερίδας δεν προβλέπεται κάλυψη δαπανών για μετακίνηση).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθηνών την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:30 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 έως και την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 μ.μ. στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/ . Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων/συμμετεχουσών 120 άτομα.

Δείτε το νεό πρόγραμμα για την ημερίδα

 [Πρόγραμμα]

[Σχετική πρόσκληση]

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *