Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε 2 Προπτυχιακά, 1 Ειδικό Πρόγραμμα, 22 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 237 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει 2 Προπτυχιακά, 1 Ειδικό Πρόγραμμα, 22 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 237  Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες, με έναρξη σπουδών τον Μάρτιο του 2022.

  Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από την 16η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:59 το μεσημέρι έως την 4η Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11:59 το μεσημέρι.

  Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης. Οι αιτήσεις πέραν του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες. Στην επιλογή των φοιτητών/τριών θα προηγηθούν όσοι/όσες έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης.  Οι επιλαχόντες θα ενημερώνονται με σχετικό μήνυμα κατά την επιτυχή υποβολή της αίτησης τους και τα αποτελέσματα των εισαχθέντων και των απορριφθέντων ανά Πρόγραμμα θα αναρτηθούν στις 31 Ιανουαρίου 2022.

  1. Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.
  2. Για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.
  3. Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους καταβολής της οικονομικής συμμετοχής πατήστε εδώ
  4. Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *