ΓΕΛ: Στοιχεία μαθητών Γ΄ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Δ΄ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2018-2019

Με εγκύκλιο που εξέδωσε το ΥΠΠΕΘ και ενόψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων ζητά από Διευθυντές των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ να ελέγξουν, μέχρι τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ότι όλοι οι μαθητές της τελευταίας τάξης είναι ορθώς καταχωρισμένοι στο Πληροφοριακό Σύστημα «myschool», απ’ όπου και θα εξαχθεί το σχετικό αρχείο τις προσεχείς ημέρες.

Χωρίς κωδικό αριθμό εξετάσεων θα είναι καταχωρισμένοι οι μαθητές που φοιτούν για πρώτη φορά στη Γ΄ Ημερησίου /Δ΄ Εσπερινού. Αντίθετα, όσοι μαθητές της Γ΄ Ημερησίου /Δ΄ Εσπερινού απέκτησαν κωδικό εξετάσεων προηγούμενο έτος, πρέπει είναι καταχωρισμένοι με τον παλαιό τους κωδικό αριθμό εξετάσεων. Σημειώνεται ότι, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ορθή καταχώριση του κωδικού αριθμού εξετάσεων, εφόσον υπάρχει.

Να σημειωθεί ότι θα πρέπει να είναι καταχωρισμένα στο Πληροφοριακό Σύστημα «myschool» τα πλήρη στοιχεία όλων των μαθητών (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, χρονολογία γέννησης, φύλο κλπ). Επιτρέπονται αποκλειστικά ελληνικοί, κεφαλαίοι χαρακτήρες.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *