ΥΠΠΕΘ: Πρόσληψη 442 εκπαιδευτικών, κλάδων ΠΕ02 και ΠΕ03, στη Β/θμια Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών πλήρους και μειωμένου ωραρίου με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ»

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Κ. Γαβρόγλου προσλαμβάνονται 442 εκπαιδευτικοί, κλάδων ΠΕ02 και ΠΕ03, ως προσωρινοί αναπληρωτές πλήρους και μειωμένου ωραρίου, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για τη στελέχωση των τμημάτων εναλλακτικής ενισχυτικής διδασκαλίας των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης των περιοχών πρόσληψής τους.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την απόφαση με τα ονόματα των προσλαμβανομένων

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από την Πέμπτη 18 έως και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, όπου θα τοποθετηθούν, με απόφαση των οικείων Διευθυντών Εκπαίδευσης, σε σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για τη στελέχωση των οικείων τμημάτων εναλλακτικής ενισχυτικής διδασκαλίας της περιοχής πρόσληψής τους, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2018-2019.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.