Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου: «Διοργάνωση παρακολούθησης της θεατρικής παράστασης – ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ – στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ – Πειραιώς 115, Αθήνα την Κυριακή 4 – 2 – 2018».

Πρόσκληση προς τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου απηύθυνε το Δ.Σ. μέσω της οποίας τους καλεί να  παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση με επιδοτούμενο εισιτήριο για τα μέλη του Συλλόγου (η τιμή του εισιτηρίου που  έδωσε το θέατρο είναι 12 ευρώ ανά άτομο και ο σύλλογος θα καταβάλει 5 ευρώ επιδότηση για κάθε εισιτήριο μέλους του Συλλόγου).

Η θεατρική παράσταση « Πέτρες στις τσέπες του », παίζεται στο θέατρο ΚΙΒΩΤΟΣ (Πειραιώς 115, Αθήνα), την Κυριακή 4 – 2 – 2018 στις 19:00.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6944531901 (Λελεδάκη Ρούλα) μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 – 1 – 2018, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Δ. Σ.(η επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες – μέλη του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου  είναι 7 ευρώ κατά άτομο που πρέπει να προκαταβληθούν στα μέλη του Δ. Σ. εφόσον δηλωθεί συμμετοχή, ώστε να αγοραστούν τα εισιτήρια μερικές ημέρες νωρίτερα σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει κλειστεί με το θέατρο (οι συνοδοί των μελών του σωματείου  καταβάλλουν πλήρες εισιτήριο, δηλ. 12 ευρώ). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για την κράτηση και την αγορά των εισιτηρίων από τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Η θεατρική παράσταση θα παιχτεί για τα μέλη του Συλλόγου  την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:00

Ώρα προσέλευσης στο θέατρο 18:45 (αυστηρά) 

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την πρόσκληση  

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *