Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου στις Τ.Π.Ε. και στους συναδέλφους του Ε.Β.Π. Από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου δεύτερη φάση αιτήσεων

Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. μετά από σημερινή επικοινωνία που είχε με το “Διόφαντο” ενημερώθηκε ότι οι συνάδελφοι του Ε.Β.Π. έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν  κανονικά στο πρόγραμμα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου στις Τ.Π.Ε.

Ωστόσο, χρειάζεται να απευθυνθούν άμεσα στις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, όπου εργάζονται, προκειμένου να ελέγξουν αν έχουν καταχωρηθεί τα στοιχεία τους στο πληροφοριακό σύστημα my school. Επειδή όμως η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και ίσως κάποιοι συνάδερφοι να μην προλάβουν τη σχετική προθεσμία πρόκειται να υπάρξει από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου δεύτερη φάση αιτήσεων.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέρφους μας ότι δικαίωμα υποβολής έχουν και όσοι δεν έχουν λάβει την πιστοποίηση για το Α’ επίπεδο στις Τ.Π.Ε.
Η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. από την περσινή χρονιά έχει αναδείξει το θέμα στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Υ.Π.Π.Ε.Θ. και με την ουσιαστική συνδρομή του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Αττικής με αποτέλεσμα με συντονισμένες ενέργειες να οδηγηθούμε σε αυτό το θετικό αποτέλεσμα για τους συναδέρφους μας.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *