Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρυχθεί για την Πέμπτη 22 Μαρτίου

Ανακοίνωση με ημερομηνία 19/3 εξέδωσε το Δ.Σ. τηε Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.), μέσω της οποίας  ανακοινώνει στους Περιφερειακούς Συλλόγους και στα μέλη του την αναστολή της 24ωρης απεργίας που είχε προκηρύξει για την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. λαμβάνοντας υπόψιν του τις συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας  εντός του Μαρτίου με βασικό αίτημα τους μόνιμους διορισμούς των αναπληρωτών,  καθώς και τα μηνύματα για ελάχιστη συμμετοχή των μελών από τους κεντρικούς Περιφερειακούς Συλλόγους προχώρησε στη λήψη της παραπάνω απόφασης.

Την Πέμπτη ωστόσο, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η προγραμματισμένη συνάντηση του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στο Υ.Π.Π.Ε.Θ. με τον Υπουργό Παιδείας όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα αιτήματα που αφορούν τους κλάδους των μελών της και ανάλογα με τις απαντήσεις που θα δοθούν, θα επαναπρογραμματιστεί και θα επανακαθοριστεί το νέο διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *