Π.Ε.Κ.Α.Δ.Ε.: Έκτακτη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας για το Λύκειο

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας για το Λύκειο διοργανώνει το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΠΕΚΑΔΕ) την Κυριακή 30/09/2018 στις 6 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γράμμου, Μπουμπουλίνας και Ρουμπέση στη Δάφνη

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης . . .

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης (ΠΕΚΑΔΕ) διοργανώνει έκτακτη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.), με αφορμή τις πρόσφατες εξαγγελίες του Υπουργού Παιδείας για το Λύκειο, και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε ώστε να ενημερωθείτε για τις ενέργειές μας, να συζητήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν, να εκφράσετε τις απόψεις σας και να αποφασίσουμε για τις επόμενες ενέργειές μας.

Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/09/2018 στις 6 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γράμμου, Μπουμπουλίνας και Ρουμπέση στη Δάφνη (είσοδος από οδό Γράμμου 1, είσοδος του 1ου ΕΠΑΛ Δάφνης και του 2ου ΓΕΛ Δάφνης).

Για την προσέλευσή σας στο χώρο της Γ.Σ. εξυπηρετούν το μετρό σταθμός Νέος Κόσμος (Γραμμή 2) και το τραμ στάση Νέος Κόσμος (απόσταση 7’ από το σχολείο) καθώς και τα λεωφορεία 218 Στ. Δάφνης-Πειραιάς και 137 Άνω Ν. Σμύρνη Α-Στ. Συγγρού-Φιξ.

Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων κρίνεται απολύτως απαραίτητη λόγω των πολύ σοβαρών θεμάτων.

Για να εκτυπώσετε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Για να εκτυπώσετε έναν χάρτη της περιοχής πατήστε εδώ.

Για να δείτε έναν μεγαλύτερο χάρτη της περιοχής πατήστε εδώ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *