ΠΣΑΕΠ: Ενημέρωση για την κατάθεση προσόντων στον ΟΠΣΥΔ , για την προϋπηρεσία και για το κουτάκι του δημοσίου υπαλλήλου

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΣΑΕΠ) παρέχει διευκρινίσεις σε όσους προτίθενται να υποβάλλουν αίτηση προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών σχ. έτους 2018-19.

Συγκεκριμένα:

  • Όποιος αναπληρωτής θέλει να εντάξει νέα προσόντα στον φάκελό του όπως διδακτορικό στην ειδική αγωγή , μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή , σεμινάριο 400 ωρών στην ειδική αγωγή  μπορεί να τα καταθέσει στην πρωτοβάθμια που διαχειρίζεται τον φάκελό του απο την πρώτη μέρα των αιτήσεων (13/4) και έπειτα. Η αποστολή των απαραίτητων εγγράφων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά , ενώ όπως μας ενημέρωσαν οι πρωτοβάθμιες, οι αναπληρωτές που θα τα καταθέσουν αυτοπροσώπως θα πρέπει να τα έχουν και σε ηλεκτρονική μορφή (σκαναρισμένα) όπως το αναφέρει και η εγκύκλιος.

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως για την αλλαγή πρωτοβάθμιας διαχείρισης φακέλου θα πρέπει να γίνει αίτηση στον ΟΠΣΥΔ

  • Η προϋπηρεσία απο τις 1/5/2017 εως και τις 30/4/2018 θα καταχωρηθεί σε μεταγενέστρερη φάση στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων.
  • Σχετικά με το κουτάκι του δημοσίου υπαλλήλου , απο πέρσι είχαμε εκφράσει τις αντιδράσεις μας , καθώς είχε δημιουργήσει προβλήματα , υπάρχει η πρόθεση φέτος να καταργηθεί (εάν φυσικά ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα).

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ανακοίνωση του ΠΣΑΕΠ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *