Πρόσκληση Υποβολής αιτήσεων Erasmus+ 2018

Στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος  Κρατικών Υποτροφιών ΙΚΥ αναρτήθηκαν ανακοινώσεις  με  τις Προσκλήσεις Υποβολής αιτήσεων Erasmus+ 2018 για τους Τομείς:

  • της Σχολικής Εκπαίδευσης,
  • της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης,
  • της Ανώτατης Εκπαίδευσης και
  • της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Αυτές οι ανακοινώσεις λειτουργούν ως Εθνικές Προσκλήσεις Υποβολής Προτάσεων στο Πρόγραμμα Erasmus+ για τους Τομείς παραπάνω τομείς .

Στην  ίδια ανάρτηση υπάρχουν  αναλυτικές οδηγίες για τις αιτήσεις ΚΑ1 και τις αιτήσεις KA2 βήμα- βήμα για τους Τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όσον αφορά στις Δράσεις του Erasmus+ που διαχειρίζεται το ΙΚΥ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Οδηγό του Erasmus+ για το 2018 (διαθέσιμος στα Αγγλικά).

Υπενθυμίζεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για τη Βασική Δράση 1/ ΚΑ1 για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης είναι η 1η Φεβρουαρίου 2018 ενώ για τη Βασική Δράση 2/ ΚΑ2- Στρατηγικές Συμπράξεις στους Τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 21η Μαρτίου 2018.

Προσοχή (τελευταία ενημέρωση 17/1/2018) : Οι αιτήσεις ΚΑ2 θα είναι e-forms σε PDF μορφή (εκτός από τις αιτήσεις για Συμπράξεις Ανταλλαγών μεταξύ σχολείων, οι οποίες θα είναι σε μορφή WEB)

Ανακοίνωση: Σχολική Εκπαίδευση 2018 

Ανακοίνωση: Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση 2018 

Ανακοίνωση: Ανώτατη Εκπαίδευση 2018 

Ανακοίνωση: Εκπαίδευση Ενηλίκων 2018 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *