ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Συμμετοχή στο νέο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο και κήρυξη στάσης εργασίας

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις στο νέο πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο και κήρυξη στάσης εργασίας μαζί με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ ΟΛΜΕ.

Νέο πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 13.00 ώρα στα Προπύλαια

Απαιτούμε την απόσυρση του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, την απόσυρση του Ν.4692/2020 και της Υπουργικής Απόφασης για την επιχειρούμενη αξιολόγηση.

Να παρθούν μέτρα για τα Ειδικά Σχολεία και τα ΚΕΣΥ ώστε να λειτουργούν με υγιεινή και ασφάλεια για τους μαθητές και τους εργαζόμενους.

Να σταματήσει  το υπουργείο Παιδείας να αυθαιρετεί με συνεχείς νομοθετικές ρυθμίσεις για τους δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια και να αρνείται το διάλογο στις Ομοσπονδίες, εργαλοποιώντας την πανδημία για να περάσει με αυταρχικό τρόπο  αντιεκπαιδευτικά νομοσχέδια.

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ Στηρίζει και συμμετέχει στις πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα  και στην Αθήνα στο συλλαλητήριο, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στα Προπύλαια, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας. Κηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (3 τελευταίες ώρες του πρωινού προγράμματος και 3 πρώτες του απογευματινού-ολοημέρου).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *