ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων, αναβολή των εκλογών αιρετών εκπροσώπων

Επιστολή προς την ηγεσία του ΥΠΑΙΘ με θέμα: Αίτημα προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για την υπ. αρίθμ. 124680/Ε4/18.09.2020 Εγκύκλιο  «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), απέστειλε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Το κείμενο της επιστολής . . .

Το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, του δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου, το  οποίο εκπροσωπεί το ΕΕΠ ΕΒΠ,  με την παρούσα επιστολή  δηλώνει έκπληξη και έντονη δυσαρέσκεια του προς την πολιτική ηγεσία σχετικά  με την κοινοποίηση της εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ. υπ. αρίθμ. 124680/Ε4/18.09.2020 Εγκύκλιο  «Εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)» ως προς τα εξής:

1.     Δίνεται ελάχιστο διάστημα στις οικείες συνδικαλιστικές οργανώσεις προκειμένου να συλλέξουν και να αποστείλουν τις υποψηφιότητες.

2.     Αναφέρεται ότι οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν κανονικά ενώ ήδη απαγορεύονται οι συναθροίσεις και άλλα μέτρα σε συγκεκριμένες περιοχές.

3.     Δεν ορίζονται συγκεκριμένα μέτρα για την ασφαλή διενέργεια των αρχαιρεσιών εν μέσω πανδημίας λόγω του covid 19.  

Σύμφωνα με τα παραπάνω σας ζητούμε όπως μεριμνήσετε για την παράταση των προθεσμιών υποβολής των υποψηφιοτήτων καθώς και της αναβολής των εκλογών.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Καταγγελία για την κατανομή των 4.500 θέσεων διορισμών - τις  τοποθετήσεις για το Ε.Ε.Π. Ε.Β.Π. και πλαίσιο διεκδίκησης | NEWSEAE.GR

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *