ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Διαμαρτυρία προς την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ για τη μη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των διοριστέων

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ, σε αίτημα της, στις 27/1/2020, είχε ζητήσει από την πολιτική ηγεσία την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  των πινάκων διορισμών των μελών Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π., βάσει της σειράς κατάταξής τους στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες, καθώς και των δηλωθεισών προτιμήσεων μετά την ολοκλήρωσή τους από το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου. Παρόλο που το αίτημά μας φάνηκε αρχικά να έχει  θετική ανταπόκριση, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί, ενώ οι πίνακες είναι έτοιμοι από τις 31/1/2020. 
Εύλογα είναι τα ερωτήματα των συναδέλφων μας που ανήκουν στους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σε σχέση με την απαξίωση του υπουργείου για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα το οποίο φαίνεται ότι μπορεί να εκμεταλλεύονται κάποιοι ψηφοθηρικά. 
Διαμαρτυρόμαστε έντονα και απαιτούμε:  Να ανακοινώσετε τα αποτελέσματα των διορισθέντων προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια και να μη διαρρεύσουν σε γραφεία βουλευτών ή με κάθε άλλο τρόπο. 
Να κατανοήσετε ότι το ζήτημα των αποτελεσμάτων είναι μείζονος σημασίας για τους εργαζόμενους ΕΕΠ ΕΒΠ που εδώ και 16 χρόνια στηρίζουν την Ειδική Εκπαίδευση ως αναπληρωτές.
Να κατανοήσετε την αγωνία των μελών μας και των οικογενειών τους και να θέσετε στις άμεσες προτεραιότητες την υπογραφή των πινάκων και την ανακοίνωση τους.   
Με εκτίμηση

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *