ΠΑΣΑΔ: Στο ίδιο έργο θεατές ή οι μόνιμοι διορισμοί που ο Πρωθυπουργός “ξέχασε”

Μετά και τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού όπου ακούστηκαν απ’ αυτόν ακριβώς τα ίδια με τις χθεσινές εξαγγελίες για…προσλήψεις στην ειδική, μπορούμε εύκολα να βγάλουμε το συμπέρασμα πως ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΠΑΨΑΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτό συνιστά πλέον συνειδητή επιλογή καθώς γι’ άλλη μια φορά επιμελώς δεν αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός σ’ αυτούς. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Αντικαταστάθηκαν από σκοπίμως ασαφείς δηλώσεις για μόνιμες προσλήψεις βοηθητικού προσωπικού και…προσλήψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής ενώ επιμελώς το 20000 που έγινε 15000 τώρα αντικαταστάθηκε κι αυτό με το…4500 προσλήψεις(!!!) και φυσικά εξαφανίστηκαν μαζί οι τριετίες που έδωσαν τη θέση τους στο…”άμεσες”, προσφέροντας στον κάθε αναπληρωτή μετά το αρχικό σάστισμα άφθονο γέλιο.

Η οργή, λογικό επακόλουθο όλων αυτών που δεν ακούμε χρόνια και που γι’ άλλη μια φορά δεν ακούσαμε, πρέπει να μετατραπεί σε δυναμισμό, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα τις επόμενες μέρες.

Στη λογική του αποπροσανατολισμού και της προεκλογικής διαχείρισης αυτής της αλήθειας από το Υπουργείο Παιδείας, γιατί αυτό θα παρακολουθήσουμε πλέον τις επόμενες μέρες με συνεντεύξεις και δηλώσεις για διορισμούς που δεν εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός, μαζί με την προσπάθεια να διασπαστούν οι αναπληρωτές μέσω των κριτηρίων ενός…νέου συστήματος πρόσληψής τους, οφείλουμε να σταθούμε όλοι ενωμένοι απέναντι και μαχητικά να διεκδικήσουμε και να πάρουμε αυτό που περιμένουμε χρόνια, ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ.

Ο ΠΑΣΑΔ, για όλα τα παραπάνω, αναλαμβάνει από σήμερα πρωτοβουλία σύγκλισης των συλλόγων αναπληρωτών με σκοπό την πραγματοποίηση σειράς κινητοποιήσεων και δράσεων το προσεχές διάστημα και καλεί τις Ομοσπονδίες να βρεθούν γι’ άλλη μια φορά δίπλα στον αγώνα για μονιμοποίηση των αναπληρωτών συναδέλφων τους.

ΠΑΣΑΔ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.