Παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ». Κλειστό για το κοινό το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στις 12:00, στην αίθουσα Jacqueline de Romilly του ΥΠΠΕΘ  θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.

Πρόκειται για 600 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και εγκαταστάσεις Ελλήνων καλλιτεχνών, όλων αποφοίτων της ΑΣΚΤ, που διατέθηκαν από τη μεγάλη συλλογή της Σχολής στο Υπουργείο και θα παραμείνουν ως επισκέψιμη έκθεση στους χώρους του για τουλάχιστον μία δεκαετία.

Τα έργα συνθέτουν ένα ελληνικό πανόραμα των εικαστικών τεχνών με δημιουργίες καλλιτεχνών την τελευταία δεκαετία του 20ου αιώνα και την πρώτη δεκαετία του 21ου αιώνα.

Λόγω της προγραμματισμένης εκδήλωσης – παρουσίασης του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΕΧΝΑΣ ΚΑΤΕΡΓΑΖΕΤΑΙ», την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θα παραμείνει κλειστό για το κοινό.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *