Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας: «Ο εκπαιδευτικός στον 21ο αιώνα – ανάπτυξη δεξιοτήτων». Ημερίδα την 17/3 στην Αθήνα

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ.) με τη συνεργασία του 26ου Γυμνασίου Αθήναςδιοργανώνει:

στις 17 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο,

στο 26ο Γυμνάσιο Αθήνας, (Μαρασλή 8 και Σουηδίας, είσοδος από Σουηδίας, Κολωνάκι, ΤΚ 10676, στάση μετρό «Ευαγγελισμός») , τηλέφωνο: 2107210284, φαξ: 2107245283, e-mail: mail@26gym-athin.att.sch.gr),

Ημερίδα Επιμόρφωσης με τίτλο:

«Ο εκπαιδευτικός στον 21ο αιώνα: ανάπτυξη δεξιοτήτων»

με εισηγήσεις και βιωματικά σεμινάρια Διδακτικής, Παιδαγωγικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, που στοχεύουν στη βελτιστοποίηση των διδακτικών και παιδαγωγικών πρακτικών μέσα στην τάξη καθώς και στην ηθική στήριξη του εκπαιδευτικού στην καθημερινότητά του.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι καθηγητές γαλλικών, καθηγητές όλων των ειδικοτήτων καθώς και νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και φοιτητές, που το επιθυμούν. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν όλες τις εισηγήσεις στο αμφιθέατρο αλλά οφείλουν να επιλέξουν από κάθε κύκλο σεμιναρίων το σεμινάριο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, αφού τα σεμινάρια με την ίδια θεματική, υλοποιούνται ταυτόχρονα. Στη λήξη της ημερίδας θα διανεμηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής. Η ημερίδα θα ζητηθεί να τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και θα αποσταλούν ηλεκτρονικά τα πρακτικά της ημερίδας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το πρόγραμμα της ημερίδας. 

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.ΓΑ. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *