Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων: Σεμινάριο για τις νέες υποστηρικτικές δομές της σχολικής εκπαίδευσης

Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι το 2ο σεμινάριο του 4ου Επιμορφωτικού Κύκλου 2017-2018, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρες 10:00-13:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (ακριβώς δίπλα στο σταθμό ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), με θέμα:

«Το πλαίσιο των επιχειρούμενων αλλαγών στις υποστηρικτικές δομές της σχολικής εκπαίδευσης. Πρόκειται για εφικτές, αποτελεσματικές και βιώσιμες αλλαγές;»

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Μπαγάκης, Καθηγητής, Μονάδα Μεθοδολογίας Πολιτικών και Πρακτικών Επιμόρφωσης, Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα μέλη της Ένωσης Διευθυντών που είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα του σεμιναρίου. Επίσης, την ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής νέων μελών, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 08-02-2017, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Για περισσότερες πληροφορίες: www.panenosi.gr, Τηλέμαχος Κουντούρης 6939415171 και Νικόλαος Μακεδών 6972093097.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την σχετική ανακοίνωση  

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *