ΟΛΤΕΕ: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Πέμπτης 7/6

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΟΛΤΕΕ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 18:00 με πορεία προς τη Βουλή.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι αναφέρεται στην ανακοίνωση, την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. συμμετέχει στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 18:00 με πορεία προς τη Βουλή.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, ένα κατά βάση πολυνομοσχέδιο που αφορά την Παιδεία και τροποποιεί την ραχοκοκαλιά της, οφείλει να είναι προϊόν ευρύτατου και διεξοδικότατου διαλόγου και φυσικά πλήρως αναγκαία και τεκμηριωμένη η κάθε αλλαγή που εισάγει.
Καλούμε τα μέλη μας να εκφράσουν με την παρουσία τους την αντίθεση μας στην άμεση ψήφιση, με την διαδικασία του επείγοντος, του σχεδίου νόμου «Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις», αφού εβδομήντα (70) από τα εκατόν είκοσι ένα (121) άρθρα του, δεν είχαν γνωστοποιηθεί στην διαβούλευση, δεν έχει γίνει η ώσμωση ώστε να έχουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις και προσθήκες.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *