ΟΙΕΛΕ: Επιστολή στον Υπουργό Παιδείας, καταγγελία για πρώην διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου.

Επαναφορά παλαιότερης καταγγελίας σε βάρος πρώην διευθυντικού στελέχους του ΥΠΠΕΘ για χρήση ως αποδεικτικού γλωσσομάθειας,  εικοσαήμερου σεμιναρίου  σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο, που βαφτίστηκε  μεταπτυχιακός τίτλος, σύμφωνα με την επιστολή. Αναφέρεται επίσης στην επιστολή  ότι το συγκεκριμένο στέλεχος τον Σεπτέμβριο του 2017 εξακολουθούσε να υπηρετεί σε διευθυντική θέση Οργανισμού του Υπουργείου, αν και διωκόταν (και εξακολουθεί να διώκεται) για κατοχή πλαστού τίτλου σπουδών, τον οποίο χρησιμοποίησε προκειμένου να προαχθεί.

Επίσης επισημαίνεται ότι το ΣΑΕΠ, το Συμβούλιο δηλαδή Αναγνώρισης Επαγγελματικών Προσόντων που ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας, αναγνώρισε  τον εν λόγω τίτλο.

Επίσης στην σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΟΙΕΛΕ αναφέρεται  ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο υπήρξε το εκλεκτό παιδί όλων των ηγεσιών του Υπουργείου Παιδείας μέχρι το 2014, παίζοντας κεντρικό ρόλο στη διάλυση της νομοθεσίας σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση. Ήταν ο ιθύνων νους και σύνδεσμος μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, της τρόικα και των επιχειρηματιών της εκπαίδευσης.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την επιστολή της ΟΙΕΛΕ 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *