Ν. Φασφαλής-Καταγγελία: Πρωτοφανές!!! Ανύπαρκτος Διευθυντής Σχολείου ορίστηκε δοτός στο ΚΥΣΠΕ

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της ΔΟΕ προχώρησε ο πρώην αιρετός του ΚΥΣΠΕ κ. Ν.. Φασφαλής.

Η καταγγελία αφορά στην τοποθέτηση στην θέση αναπληρωματικού μέλους του ΚΥΣΠΕ του κ. Κ. Λουλουδάκη ο οποίος στην απόφαση φέρεται να κατέχει την θέση του Διευθυντή του 4ου Δ.Σ. Κηφισιάς.

Πατήστε εδώ για να δείτε την σχετική απόφαση ανασυγκρότησης του ΚΥΣΠΕ.

Την ίδια στιγμή στην ιστοσελίδα του 4ου Δ.Σ. Κηφισιάς ως Διευθυντής του σχολείου αναφέρεται ο κ. Πρέντζας Κωνσταντίνος

Πατήστε εδώ για να δείτε την ιστοσελίδα του 4ου Δ.Σ. Κηφισιάς

Ο κατήφορος της επιστροφής σε σκοτεινές εποχές των δοτών δεν έχει τέλος.

Μέσα στην αγωνία τους να αντικαταστήσουν τους Αιρετούς εκπροσώπους των 150.000 εκπαιδευτικών διόρισαν δοτό μέλος του ΚΥΣΠΕ «βαφτίζοντάς τον» Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, όπως φαίνεται στην Απόφαση «Ανασυγκρότησης του ΚΥΣΠΕ» της Υπουργού που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα αφού στο εν λόγω Σχολείο Διευθυντής υπηρετεί άλλος συνάδελφος!

Είναι φανερό ότι μετά την άρνηση συναδέλφων, που υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους και τις αξίες του Κλάδου, να αναλάβουν αυτό τον ρόλο του Δοτού, αναγκάζονται να προβούν σε πράξεις άνευ προηγουμένου.

Φτάνει πια!

Ας το καταλάβει η πολιτική ηγεσία ότι οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι καταδικάζουν τέτοιες πράξεις και δεν πρόκειται να αναγνωρίσουν τους διορισμένους της Υπουργού.

Απαίτηση όλων είναι η επάνοδος στις δημοκρατικές διαδικασίες που με αγώνες κατακτήθηκαν και η διασφάλιση της Διαφάνειας και της Ισονομίας με συμμετοχή Αιρετών και όχι κομματικών διορισμένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *