Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά: Έκθεση με θέμα: «Τα Μουσικά Όργανα και τα Παιχνίδια των Αρχαίων Ελλήνων»

Tο μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά παρουσιάζει στον νέο μόνιμο εκθεσιακό χώρο του,  στο Κολωνάκι (το οποίο κάποτε ανήκε στην οικογένεια της βασίλισσας Ασπασίας Μάνου, συζύγου του Αλέξανδρου Α’), συνολικής επιφάνειας 700 τ.μ, εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με την  έκθεση

«Τα Μουσικά Όργανα και τα Παιχνίδια των Αρχαίων Ελλήνων» 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στην έκθεση «Τα Μουσικά Όργανα και τα Παιχνίδια των Αρχαίων Ελλήνων» υλοποιούνται

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-13:00 (στις ζώνες 09:00-11:00 και 11:00-13:00) και διαρκούν 90’.

Για το καλύτερο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα, ο ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων είναι 25 άτομα ανά ομάδα/σχολικό τμήμα, με δυνατότητα ταυτόχρονης ξενάγησης έως και 2 ομάδων.
Για τη συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δράσεις είναι απαραίτητη η τηλεφωνική προκράτηση στο 211 411 00 44 ή 6907-292002, Δευτέρα Παρασκευή 09:00-13:00, τουλάχιστον δύο ημέρες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη.

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα του Μουσείου 

Το κόστος είναι 5€ ανά μαθητή/σπουδαστή, ενώ στις ομάδες των 25  ατόμων παρέχεται ελεύθερη είσοδος σε 5 συμμετέχοντες, με επιλογή της εκπαιδευτικής μονάδας. Οι συνοδοί εκπαιδευτικοί εισέρχονται στο μουσείο χωρίς χρέωση την ημέρα της επίσκεψης αλλά και πριν από αυτήν, σε περίπτωση που θέλουν να επιθεωρήσουν τον χώρο ή να γνωρίσουν τον ερμηνευτή του εκπαιδευτικού προγράμματος. Οι ομάδες οφείλουν να παρουσιάζονται την καθορισμένη ώρα. Για λόγους ομαλής λειτουργίας του Μουσείου η διάρκεια των ξεναγήσεων δεν μπορεί να παραταθεί. Tο μουσείο βρίσκεται επί της οδού Πινδάρου 6 & Ακαδημίας στο Κολωνάκι, σε ελάχιστη απόσταση με τα πόδια από τη στάση ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα.

Τα σχολικά λεωφορεία μπορούν να κάνουν στάση για αποβίβαση και επιβίβαση επί της Ακαδημίας στο ύψος του Εμπορικού κα Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), 50 μ. από την είσοδο του Μουσείου Κοτσανά.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *