Μουσείο Ακροπόλεως: Έναρξη σχολικών κρατήσεων

– Έναρξη σχολικών κρατήσεων για την περίοδο Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2019: Δευτέρα 16/09/2019
– Έναρξη σχολικών κρατήσεων για την περίοδο Ιανουάριος-Ιούνιος 2020: Δευτέρα 2/12/2019

Ο εκπαιδευτικός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο είδη επίσκεψης:

1. Ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη
2. Συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου (προσφέρονται από τις 8/10/2019)

Για όλες τις σχολικές επισκέψεις, είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική κράτηση με εγγραφή/είσοδο στο σύστημα σχολικών κρατήσεων του Μουσείου Ακρόπολης
Λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας στο Μουσείο, υπάρχει κίνδυνος να μην επιτραπεί η είσοδος σε σχολικές ομάδες που δεν έχουν κάνει κράτηση.

Κατά τις σχολικές κρατήσεις, παρακαλείστε να λάβετε υπόψη τα εξής:

  • Πραγματοποιήστε εγγραφή μόνο κατά την πρώτη σας ηλεκτρονική κράτηση στο σύστημα και αποθηκεύστε τον κωδικό εγγραφής για τις μελλοντικές κρατήσεις του σχολείου. Κατά την εγγραφή, θα σας ζητηθεί το επίσημο τηλέφωνο και τα στοιχεία του σχολείου.
  • Η αγορά εισιτηρίων για τους συνοδούς/γονείς γίνεται μόνο απευθείας στα ταμεία του Μουσείου. Πληροφορίες για τους δικαιούχους μειωμένης ή ελεύθερης εισόδου, θα βρείτε στην ενότητα «Μειωμένη & ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. – 5 μ.μ. ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση schoolbookings@theacropolismuseum.gr.

Επισκέψεις από σχολεία του εξωτερικού

Σχολεία του εξωτερικού – αμιγή ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και σχολεία που βρίσκονται στο εξωτερικό – μπορούν να κάνουν κράτηση σε συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα μόνο κατόπιν συνεννόησης και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος τουλάχιστον ένα μήνα πριν στη διεύθυνση learning@theacropolismuseum.gr.

Τα προγράμματα αυτά μπορούν να γίνουν είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά, μόνο Παρασκευή.

Ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη

Εκπαιδευτικά προγράμματα | Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2019

Παλαιότερα εκπαιδευτικά προγράμματα

Eκπαιδευτικό υλικό για μαθητές

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.