Κανονικά οι μετακινήσεις των μαθητών και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο δράσεων του προγράμματος Erasmus+ κατά την περίοδο διεξαγωγής των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών (26 Μαΐου-2 Ιουνίου 2019)

Εγκύκλιο με θέμα: «Μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο δράσεων του προγράμματος Erasmus+ κατά την περίοδο διεξαγωγής των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών (26 Μαΐου-2 Ιουνίου 2019)» , εξέδωσε το ΥΠΠΕΘ.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο: Ενόψει της προγραμματισμένης διεξαγωγής των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών για τις 26 Μαΐου-2 Ιουνίου 2019, σας γνωστοποιούμε ότι οι μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο εγκεκριμένων δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα πραγματοποιούνται κανονικά. Οι εν λόγω μετακινήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο ανειλημμένων διακρατικών υποχρεώσεων της χώρας και αφορούν σε υπηρεσιακές άδειες και ως εκ τούτου δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς των ειδικότερων διατάξεων της ισχύουσας εκλογικής νομοθεσίας του Π.Δ. 26/2012 (ΑΔΑ: Β44ΑΝ-ΠΥΣ), περί αναστολής κανονικών αδειών.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την εγκύκλιο

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *