ΙΕΠ: 1η εξ αποστάσεως επιμόρφωση στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης 4 «Επιμορφωτικές δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων»

Δελτίου τύπου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ μέσω του οποίου γνωστοποιείται ότι τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε η 1η εξ αποστάσεως επιμόρφωση για τις Περιφέρειες Εκπαίδευσης Αττικής και Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της υλοποίησης της Δράσης 4 «Επιμορφωτικές δράσεις για την υποστήριξη της εκπαίδευσης παιδιών προσφύγων» του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Στις επιμορφωτικές αυτές συναντήσεις συμμετείχαν Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές σχολείων, Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων και στελέχη της εκπαίδευσης από τις Περιφέρειες Εκπαίδευσης Αττικής και Στερεάς Ελλάδας.

Ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Αττικής, κ. Χ. Λόντος παρακολούθησε την επιμόρφωση από τον χώρο του ΙΕΠ, ενώ ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδας, κ. Δημητρίου, συμμετείχε εξ αποστάσεως.
Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε με εισηγήσεις από τις κ.κ. Ασκούνη Νέλλη, Αν. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Ανδρούσου Αλεξάνδρα, Αν. Καθηγήτρια ΕΚΠΑ και την ταυτόχρονη διατύπωση απόψεων και ερωτήσεων από τους συμμετέχοντες.
Οι επιμορφωτικές δράσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα 26/3/2018 με την 1η εξ αποστάσεως επιμόρφωση για τους Σχολικούς Συμβούλους Προσχολικής Αγωγής και τους Διευθυντές/τριες των Νηπιαγωγείων που φοιτούν παιδιά πρόσφυγες στις εν λόγω Περιφέρειες Εκπαίδευσης.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το δελτίο τύπου του ΙΕΠ 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *