Ε.Ε.Φ.: Παράταση του 1ου Διαγωνισμού Αεροδιαστημικής

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της η Ε.Ε.Φ. γνωστοποιεί ότι κατόπιν αιτήματος το Πρώτο Επίπεδο του  1ου Διαγωνισμού Αεροδιαστημικής της ΕΕΦ με τα επαναχρησιμοποιούμενα διαστημικά οχήματα της BlueOrigin (https://www.blueorigin.com) που διοργανώνεται για την σχολική χρονιά 2018-2019 αναβάλλεται για τις 30 Σεπτεμβρίου. Η αρχική κατάθεση των μαθητικών πειραματικών προτάσεων για το περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας των 100 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της θάλασσας, στο ύψος του VonKarmanline, θα γίνει μετά τις πρώτες εβδομάδες από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Έτσι θα δοθεί περισσότερος χρόνος μετά τις εξετάσεις για τους μαθητές των ομάδων με τους καθηγητές τους να εντρυφήσουν και να συσκεφτούν σε πρωτότυπες πειραματικές ιδέες σε μηδενική βαρύτητα από τις διάφορες θεματολογίες της Φυσικής, της Χημείας,  της Βιολογίας. Αξιοποιώντας το μεσοδιάστημα του καλοκαιριού είναι ευκαιρία να συγκροτηθούν δημιουργικά και ομαδικά οι μαθητές, ούτως ώστε με την απαρχή του νέου σχολικού έτους να συμμετέχουν με ορμή, και δυναμική διάθεση για να έχει ο διαγωνισμός ευρύτερα και ποιοτικά μαθησιακά αποτελέσματα.

Λεπτομερείς αναφορές για την εξέλιξη του διαγωνισμού παρέχονται άμεσα από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού: http://eef-diastima.gr,

Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε εάν επιθυμείτε σε απευθείας επικοινωνία για οποιαδήποτε διευκρίνηση η ενημέρωση χρειαζόσαστε στα εμαιλ: eef.athens@gmail.com, takis.papadopoulos@gmail.com.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *