Ε.Ε.Φ.: Επείγουσα ενημέρωση – Ματαίωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης απονομής των αυθεντικών βραβείων στους διακριθέντες μαθητές των Πανελληνίων Διαγωνισμών Φυσικής

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ. βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ματαίωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης απονομής των αυθεντικών βραβείων στους διακριθέντες μαθητές των Πανελληνίων Διαγωνισμών Φυσικής 2018 το Σάββατο 15/9/2018, καθώς και τον σχετικό διαγωνισμό ανάδειξης των αρίστων, μεταξύ των μαθητών που πρώτευσαν στην Ε΄ και  Στ΄ Δημοτικού.

Παρά την αδιαμφισβήτητη προσφορά μας όλα αυτά τα χρόνια και την επιτυχή υλοποίηση διαγωνισμών για τρεις ολόκληρες δεκαετίες, η πρόθεση μας για μία αξιοπρεπή εκδήλωση βράβευσης και μία πράξη ανάδειξης και επιβράβευσης της αριστείας, παρερμηνεύθηκε από τους συνδιοργανωτές μας και προκάλεσε την αντίδραση τους μέσω καταγγελιών, συκοφαντιών και προπηλακισμών που δεν μας εκφράζουν. Στο όνομα της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας που μας διακρίνει, επιλέγουμε να μην οξύνουμε περαιτέρω τα πνεύματα.

Ζητούμε συγγνώμη από τους μαθητές και τους γονείς και ελπίζουμε στην κατανόηση τους. Τα αυθεντικά υπογεγραμμένα βραβεία θα αποσταλούν ταχυδρομικά σε όλους τους μαθητές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία την νέα σχολική χρονιά!
 
Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *