Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Παρατείνεται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου η πρόσκληση για την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε 3 Προπτυχιακά, 31 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 284 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, προσφέρει 3 Προπτυχιακά, 31 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και 284 Μεμονωμένες Θεματικές Ενότητες στο εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, με έναρξη σπουδών τον Μάρτιο του 2023.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, από την 29η Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:59 π.μ. έως την 20η Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:59 π.μ. (το μεσημέρι)

Για την εισαγωγή των φοιτητών/τριών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βασιζόμενη στον χρόνο υποβολής της αίτησης. Οι αιτήσεις, πέραν του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων φοίτησης, χαρακτηρίζονται ως επιλαχούσες για τα κενά που ενδεχομένως θα προκύψουν. Σε αυτή την περίπτωση, δύναται το σύστημα υποβολής αιτήσεων να κλείσει πριν την καταληκτική ημερομηνία, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία και οργάνωση του προγράμματος. Στην επιλογή των φοιτητών/τριών θα προηγηθούν όσοι/όσες έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας τους έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαχθέντων και των απορριφθέντων ανά Πρόγραμμα. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την 31η Ιανουαρίου 2023.

1.  Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

2.  Για να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά εγγραφής πατήστε εδώ.

3.  Για να ενημερωθείτε για τους τρόπους καταβολής της οικονομικής συμμετοχής πατήστε εδώ

4.  Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *