Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ημερίδα με τίτλο «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω»

Δελτίο Τύπου

ΡΩΤΑΩ. ΜΑΘΑΙΝΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ

Ο επαγγελματικός προσανατολισμός των νέων, τα νέα εκπαιδευτικά «μονοπάτια» και οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε μια αγορά εργασίας, που διαρκώς εξελίσσεται, αποτελούν το αντικείμενο ημερίδας που συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το Δημοτικό Συμβούλιο νέων της περιοχής υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Η ημερίδα με τίτλο «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» είναι η δεύτερη που πραγματοποιείται με το ίδιο αντικείμενο και θα γίνει την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θέρμης.

Σκοπός της επιστημονικής αυτής συνάντησης είναι η ενημέρωση των νέων με τις σπουδές τους και τους επαγγελματικούς δρόμους που μπορούν να ακολουθήσουν στη ζωή τους, ενώ κατά τη διάρκεια αξιόλογοι ομιλητές από την ακαδημαϊκή κοινότητα και επιτυχημένοι επιχειρηματίες θα απευθύνουν ομιλίες, όπως ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του ΕΑΠ Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, ο Καθηγητής ΕΑΠ κ. Γεώργιος Κουλαουζίδης, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Θέρμης κ. Αντώνιος Καταβέλος, ο Επίκουρος Καθηγητής Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Ναούμ Μυλωνάς, ο συνιδρυτής ΒΕΤΑ CAE Systems κ. Παναγιώτης Κουβράκης, ο ιδρυτής ΚΥΑΝΑ κ. Ιωάννης Βασιλειάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος «Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.» κ. Πάρις Κοκορότσικος.

Έτσι, μεταξύ άλλων, θα συνδέσει τους νέους με το εργασιακό περιβάλλον και θα στοχεύσει στο να ανοίξουν τους ορίζοντες τους σε δημιουργικές σκέψεις για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα έμφυτα ταλέντα που διαθέτουν.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και διαδικτυακά μέσω https://www.youtube.com/channel/UCiSEBc9eojKh9wUZK9qEXww

Η είσοδος είναι ελεύθερη και επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (τελευταίων έξι μηνών). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Για την είσοδο σας στην εκδήλωση είναι  απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας παρακαλούμε πατήστε http://www.aida.com.gr/conferences_events/hmerida_sumvoulio-newn-dimou-thermis

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *