Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: Ημερομηνίες Προκριματικού Διαγωνισμού 2018

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία γνωστοποιεί τις ημερομηνίες του προκριματικού διαγωνισμού για την επιλογή των ομάδων που θα μας εκπροσωπήσουν στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα και στη Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων ως εξής.

Α.  Ο Προκριματικός Διαγωνισμός Νέων 
Ο Προκριματικός Διαγωνισμός Νέων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Απριλίου 2018ώρα 9.30, στο Νέο Χημείο  (Ναυαρίνου 13Α, Αθήνα) .
Η συνέντευξη γνωριμίας των μαθητών με την Επιτροπή Διαγωνισμών θα γίνει στις 13.30 την ίδια μέρα στα Γραφεία της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας(Πανεπιστημίου 34, Αθήνα).

Β.  Ο Προκριματικός Διαγωνισμός Μεγάλων
Ο Προκριματικός Διαγωνισμός Μεγάλων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Απριλίου 2018, ώρα 9.30, στο Νέο Χημείο  (Ναυαρίνου 13Α, Αθήνα).
Η συνέντευξη γνωριμίας των μαθητών, που δεν θα λάβουν μέρος την επόμενη ημέρα στη Μεσογειάδα, με την Επιτροπή Διαγωνισμών, θα γίνει στις 14.30 την ίδια μέρα στα Γραφεία της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Πανεπιστημίου 34, Αθήνα).

Γ.  Η Μεσογειακή Μαθηματική Ολυμπιάδα
Η Μεσογειακή Μαθηματική Ολυμπιάδα θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 02 Απριλίου 2018, ώρα 10.00 στα Γραφεία της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Η συνέντευξη γνωριμίας των μαθητών, που θα λάβουν μέρος στη Μεσογειάδα, με την Επιτροπή Διαγωνισμών, θα γίνει πριν την έναρξη της Μεσογειάδας την ίδια μέρα.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στη Μεσογειάδα είναι προαιρετική και δεν συνυπολογίζεται στη βαθμολογία κατάταξης για την ομάδα.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ανακοίνωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *