Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: Έκτακτη ενημέρωση από το ΔΣ της ΕΜΕ για τις εκλογές της 27ης Ιουνίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκτακτη ενημέρωση από το ΔΣ της ΕΜΕ για τις εκλογές της 27ης  Ιουνίου 2021


Το ΔΣ εύχεται σε όλα τα μέλη της ΕΜΕ υγεία και δημιουργική διάθεση στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Γνωρίζουμε πως οι εκδηλώσεις της ΕΜΕ, πέρα από το επιστημονικό περιεχόμενο, έχουν και μια κοινωνική διάσταση με τη συνεύρεση παλαιών και νέων συναδέλφων. Το ίδιο συμβαίνει και στις εκλογικές διαδικασίες, όπου συνδυάζεται η δημοκρατική συμμετοχή, η ανταλλαγή απόψεων και η φιλική συνάντηση.
Οι αναγκαίοι υγειονομικοί περιορισμοί δυστυχώς δεν επιτρέπουν φέτος να αναπτύξουμε αυτή την κοινωνική διάσταση. Δεν εμποδίζουν όμως την πραγματοποίηση της εκλογικής διαδικασίας σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΜΕ.

Το ΔΣ έχει φροντίσει να ενημερώνεται συστηματικά από τις αρμόδιες αρχές και προχώρησε στην προσαρμογή της εκλογικής οργάνωσης, ώστε η συμμετοχή όλων στις σχετικές διαδικασίες να είναι έγκυρη και ασφαλής.

Ανακοινώνουμε ότι η ΓΣ (εφόσον η πρώτη σύγκλιση στις 6/6/21 δεν έχει απαρτία) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, ώρες 10.00 – 13.00 στο Γήπεδο ΤΕΝΤΑ του Πανελλήνιου ΓΣ, είσοδος από Μαυροματαίων 26, Στάση τρόλεϊ. (Σταθμός ΗΣΑΠ Βικτώρια) Επισημαίνουμε ότι η έναρξη της ΓΣ θα είναι στις 10.00 ακριβώς, ανεξάρτητα από την προσέλευση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές πραγματοποιούνται την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, ώρες 8.00 – 19.00 στα Γραφεία της ΕΜΕ. Για λόγους υγειονομικής προστασίας και αποφυγής συνωστισμού, παρακαλούμε τα μέλη που θα προσέλθουν στην ΕΜΕ την ημέρα των εκλογών για να ψηφίσουν να τηρήσουν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκα, αποστάσεις) ή διαφορετικά να προτιμήσουν τη συμμετοχή τους με επιστολική ψήφο έγκαιρα.

Θα πρέπει να έχετε τακτοποιήσει τη συνδρομή σας και να ταχυδρομήσετε τον φάκελο της ψήφου σας, που έχετε παραλάβει με την ενημέρωση και το εκλογικό υλικό, όσο πιο σύντομα, ώστε να έχει παραληφθεί έγκαιρα.

Σε περίπτωση που ορισμένα μέλη έχουν αλλάξει ταχυδρομική διεύθυνση και δεν έχουν παραλάβει το εκλογικό υλικό, θα πρέπει να ειδοποιήσουν άμεσα την Γραμματεία της ΕΜΕ μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@hms.gr, ώστε να αποσταλεί εκ νέου το υλικό στη νέα τους διεύθυνση.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, καλούμε όλες και όλους να μετέχετε μαζικά στη δημοκρατική αυτή διαδικασία για την εκλογή των μελών του νέου ΔΣ και της ΕΕ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *