Εκπαιδευτική πλατφόρμα “taexeiola”. Δωρεάν σχολικά βιβλία, βοηθήματα, εκπαιδευτικό υλικό, βιντεομαθήματα.

To taexeiola δημιουργήθηκε το 2011. Αρχικά στόχος του ήταν να συλλέγει και να αναρτά αξιόλογο εκπαιδευτικό υλικό που θα βοηθούσε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Έπειτα από παρότρυνση των αναγνωστών ήρθε η συνεργασία με εκπαιδευτικούς που θέλησαν να εργαστούν μαζί. Έτσι ξεκίνησαν να δημιουργούνται νέα ψηφιακά βοηθήματα που είχαν ανάγκη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Από τότε η ομάδα καθημερινά μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Σήμερα η φιλοδοξία του taexeiola είναι να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από μία ευέλικτη ψηφιακή πλατφόρμα που θα χρησιμοποιεί τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας.

Το taexeiola αποτελεί ένα φιλικό διαδικτυακό περιβάλλον, το οποίο παρέχει ανοιχτή πρόσβαση σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε περιεχόμενο βοηθητικού, σχολικού υλικού σε ψηφιακή μορφή. Ένα εναλλακτικό κανάλι επικοινωνίας και μάθησης, μία ανοιχτή πλατφόρμα, που αξιοποιεί τις δυνατότητες που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Στην πλατφόρμα του taexeiola, ο μαθητής, ο εκπαιδευτικός και ο γονιός μπορούν να βρουν δωρεάν εκπαιδευτικό υλικόσχολικά βοηθήματαλυσάριαβιντεομαθήματα σε ψηφιακή μορφή.

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε με την πλατφόρμα 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *