Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών: Ημέρες καριέρας για νέους ερευνητές – 2018

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27 Νοεμβρίου εκδήλωση για τις Ημέρες Καριέρας για νέους ερευνητές στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών. Στο πάνελ για τις πολιτικές και τα προγράμματα για τη συγκράτηση ανθρώπινου δυναμικού συμμετείχε και ο Ειδικός Γραμματέας ΤΕΠ του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, Γ. Ιωαννίδης.

Οι Ημέρες Καριέρας για νέους ερευνητές συνεχίζονται και στις 28 Νοεμβρίου και έχουν ως στόχο να φέρουν σε επαφή ερευνητές υψηλών προσόντων με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν και να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στο πλαίσιο της διασύνδεσης της ερευνητικής του δραστηριότητας με την αγορά εργασίας και την κοινωνία οργανώνει στις 27 και 28 Νοεμβρίου “Ημέρες καριέρας” για νέους ερευνητές με στόχο να φέρει σε επαφή ερευνητές υψηλών προσόντων με εκπροσώπους επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών που ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν και να επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

Το διήμερο αυτό οι ερευνητές που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές του τομέα τους, να γνωριστούν και να συζητήσουν με έμπειρα στελέχη της αγοράς και πιθανούς εργοδότες και να διερευνήσουν τις δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών μέσω προσωπικών συνεντεύξεων.

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *