Δ.Ο.Ε.: Ανάδειξη των ζητημάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Περιφερειακές συσκέψεις στελεχών

Στην Ολομέλεια Προέδρων που πραγματοποιήθηκε στις 20-10-2018 εκφράστηκε η ανησυχία όλων για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης, αλλά και για την αδυναμία λήψης απόφασης από τις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων που θα εκφράζονταν στην Ολομέλεια.

Είναι επιτακτική η ανάγκη της ενεργοποίησης των δυνάμεων του κλάδου για την επίτευξη μαζικής συμμετοχής των συναδέλφων στις δράσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Με βάση την παραπάνω εκτίμηση και στο πλαίσιο των δράσεων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας μπροστά στις, μεγάλης σημασίας, εξελίξεις στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ο.Ε. αποφάσισε την πραγματοποίηση κινητοποίησης στις 9 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Παιδείας (και στις έδρες των Περιφερειών) καθώς και τη δυναμική συμμετοχή όλων μας στην απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 14 Νοεμβρίου.

Για την ενίσχυση και ενδυνάμωση των παραπάνω κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθούν περιφερειακές συσκέψεις στελεχών, συνεντεύξεις τύπου και επισκέψεις σε σχολικές μονάδες.

Στις συσκέψεις καλούνται να παρευρεθούν τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Περιφέρειας, οι αιρετοί στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, οι αντιπρόσωποι στις Γ.Σ. του κλάδου και όποιος συνάδελφος το επιθυμεί.

Σας παραθέτουμε πίνακα με τις ημερομηνίες και τις πόλεις στις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι περιφερειακές συσκέψεις με αντιπροσωπία μελών του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και των αιρετών του Κ.Υ.Σ.Π.Ε.

 

  Περιφερειακές Συσκέψεις
Α/Α Πέμπτη 1/11/2018 Δευτέρα 5/11/2018 Δευτέρα 12/11/2018
1.      Σέρρες Αλεξανδρούπολη Σαντορίνη
2.     Θεσσαλονίκη Πτολεμαΐδα Σύρος
3.     Έδεσσα Πάτρα Πάρος
4.     Λαμία Λάρισα Νάξος
5.     Κέρκυρα Άρτα Ρόδος
6.     Τρίπολη Ηράκλειο Κως

 

Θα ακολουθήσει συγκεκριμένη ενημέρωση για κάθε σύσκεψη.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *