Δ.Δ.Ε. Β΄ Αθήνας: Σεμινάριο Αγωγής Υγείας για εκπαιδευτικούς με τίτλο: «Παρατηρώ το σώμα, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα μου με τη μέθοδο της Επίγνωσης (mindfulness)»

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, μέσω της Υπεύθυνης Αγωγής Υγείας, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο, με τίτλο: «Παρατηρώ το σώμα, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα μου με τη μέθοδο της επίγνωσης (mindfulness, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι εκπαιδευτικοί τη φιλοσοφία της μεθόδου και να αποκτήσουν μια βιωματική εμπειρία των πρακτικών παρατήρησης του σώματος, των αισθήσεων και των συναισθημάτων, οι οποίες αναπτύσσουν την επίγνωση στους ίδιους.

Εκπαιδεύτρια: Ήλεκτρα Μπάδα,

Ανθρωπολόγος – Σκηνοθέτις Mindfulness Εκπαιδεύτρια για παιδιά και εφήβους Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού

Το εργαστήριο είναι διάρκειας 3 ωρών και θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16:00-19:00, στο 1ο Γυμνάσιο Ν. Ψυχικού,  Τζαβέλλα 64 .

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς και κατά προτεραιότητα σε όσους υλοποιούν προγράμματα Αγωγής Υγείας κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στην ομάδα είναι τα 25 άτομα. Χρονικό διάστημα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής από 16-01-2018 έως 16-02-2018., με τη συμπλήρωση της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας 

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης συμμετοχής 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *