ΔΟΕ: Διοργάνωση 23ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης – «Ακριτίδεια 2022»

Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τη συμμετοχή πολλών ομάδων.

            Με την από 1-3- 2019 απόφασή του, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει πλέον αναλάβει την διοργάνωση του πρωταθλήματος παρέχοντας πλήρη οικονομική κάλυψη των εξόδων συμμετοχής των ποδοσφαιρικών ομάδων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. όλης της Ελλάδας (έξοδα που αφορούν αμοιβές διαιτητών, γιατρών, αγορά επάθλων και έξοδα διοργάνωσης γενικότερα).

            Το τελευταίο πρωτάθλημα, τα 22α Ακριτίδεια, πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα το καλοκαίρι του 2019. Η πραγματοποίηση των 23ων Ακριτίδειων, στην Κοζάνη το 2020, αναβλήθηκε εξ αιτίας της φονικής πανδημίας μέχρι να την επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

            Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής τα 23α Ακριτίδεια πρόκειται να πραγματοποιηθούν φέτος στην Κοζάνη από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου, με τη συμμετοχή ομάδων των Σ.Ε.Π.Ε. από την Ελλάδα και την Κύπρο.

            Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών όλης της χώρας να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους στα 23α Ακριτίδεια και να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής προς τη Δ.Ο.Ε. από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 01:00 μ.μ.

            Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται στο e-mail: akritideiadoe@gmail.com

            Η οργανωτική επιτροπή, στα μέλη της οποίας οι Σ.Ε.Π.Ε. μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις,  αποτελείται από τους:

  1. Κικινή Θανάση, Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
  2. Ανδρουλάκη Μάνο, Ταμία του  Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
  3. Γκούμα Θανάση, Οργανωτικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
  4. Κωτούλα Θανάση, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Κοζάνης
  5. Δεμιρτζίδη Κώστα, Ταμία του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Κοζάνης
  6. Προδρόμου Πρόδρομο, εκπρόσωπο των Κυπρίων εκπαιδευτικών
  7. Σκαρλατίδη Θανάση, Μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Ορεστιάδας
  8. Τρικάλη Χρήστο, Διευθυντή της ΔΙ.Π.Ε. Τρικάλων
  9. Χαιριστανίδη Λευτέρη, Αιρετό του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ημαθίας

Για το κατέβασμα του αρχείου πατήστε εδώ.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.