Διαμαρτυρία της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τις μειωμένες πιστώσεις στους κλάδους ΕΕΠ-ΕΒΠ

Συνάδελφοι/ισσες,ενημερωθήκαμε για τις μείωση των πιστώσεων και  θεωρούμε ότι οι μειωμένες θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ  είναι ένδειξη υποτίμησης των κλάδων ΕΕΠ-ΕΒΠ και έλλειψη σεβασμού απέναντι στις ωφελούμενες οικογένειες και τα παιδιά.
Ζητάμε την άμεση απόδοση του 25% ων πιστώσεων που κρατήθηκαν χωρίς καμία αιτιολογία από την πολιτική ηγεσία.
Απαιτούμε την πλήρωση των θέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ σε σχέση με τα νέα οργανικά και λειτουργικά κενά προκειμένου να στελεχωθούν επαρκώς οι μονάδες ΣΜΕΑΕ και οι μαθητές και οι οικογένειές τους να έχουν την ολιστική υποστήριξη που τους αξίζει!!
Απαιτούμε άμεση απάντηση του Υπουργείου σχετικά με τη διάθεση περισσότερων πιστώσεων κατανεμημένες δίκαια σε όλους τους κλάδους.Δε θα δεχτούμε άλλη αδικία για κανέναν από τους κλάδους μας!!
Καλούμε τους διευθυντές της Γενικής και της Ειδικής εκπαίδευσης, τις εκπαιδευτικές ενώσεις, τους γονείς και το αναπηρικό κίνημα να συστρατευθούν ώστε να διεκδικήσουμε από κοινού την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και την προσφορά ισότιμων ευκαιριών σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειες .
Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ είναι και θα είναι αρωγός των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ και των θεμάτων που αφορούν την πλήρη στελέχωση των σχολείων και δομών, την ολιστική κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών και την προώθηση της ολιστικής ενίσχυσης της Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης με υποστηρικτικές υπηρεσίες των κλάδων ΕΕΠ- ΕΒΠ καθώς και τη βελτίωση  εν γένει της σχολικής κοινότητας. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *