Δελτίο Τύπου ΙΕΠ: Ενημερωτικές συναντήσεις της ηγεσίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ

Ενημερωτικές συναντήσεις της ηγεσίας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στα γραφεία του ΙΕΠ.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση με το Δ.Σ. της ΔΟΕ, μετά από αίτημά της, πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου και είχε αντικείμενο την εφαρμογή του Προγράμματος «Πιλοτικές Παρεμβατικές Δράσεις Υποστήριξης Μουσουλμανοπαίδων στα Νηπιαγωγεία της Θράκης». Τόσο ο πρόεδρος του ΙΕΠ  όσο και η επιστημονική ομάδα του προγράμματος διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους του διδασκαλικού κλάδου ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι ενδεικνυόμενες παιδαγωγικές διαδικασίες για την επιτυχή έκβαση του προγράμματος.

Η συνάντηση με την ΟΛΜΕ, μετά από αίτημά της, πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιανουαρίου  και στο επίκεντρό της τέθηκαν κυρίως ερωτήματα σχετικά με την καθιέρωση της Διδακτικής και Παιδαγωγικής Επάρκειας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκαν οι αναγκαίες διευκρινίσεις  σχετικά με τους στόχους και τις επιδιώξεις της σχετικής πρότασης του ΙΕΠ.

Και οι δύο συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε θετικό κλίμα και έδωσαν την ευκαιρία να ανταλλαγούν ενδιαφέρουσες απόψεις και να αναπτυχθεί πλούσιος προβληματισμός, που κάλυψε και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το δελτίο τύπου του ΙΕΠ 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *