Γ.Σ.Ε.Ε.: Σκανδαλώδης φωτογραφική τροπολογία ομολογίας και «ξεπλύματος» παρανομιών για τον ΕΟΠΠΕΠ από το Υπουργείο Παιδείας

Με δελτίου τύπου η Γ.Σ.Ε.Ε. παίρνει θέση σχετικά με τα τεκταινόμενα στον ΕΟΠΠΕΠ, και ειδικότερα την υπογραφή του παράτυπου, όπως αναφέρει, Κανονισμού Λειτουργίας.

Η τροπολογία που κατέθεσε προχθές η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για τον ΕΟΠΠΕΠ, αναφέρεται στο Δελτίο τύπου, αποτελεί κυνική ομολογία των παρανομιών στις οποίες έχει υποπέσει για τον Οργανισμό, τις οποίες όχι μόνο επιχειρεί να θεραπεύσει, αλλά τις καθαγιάζει!

Το Υπουργείο Παιδείας – και κατά κύριο λόγο ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Μπαξεβανάκης –επιχειρούν, σύμφωνα με την Γ.Σ.Ε.Ε.,  να νομιμοποιήσουν:

1. την έκδοση και υπογραφή Κανονισμού Λειτουργίας που περιέχει εργασιακά ζητήματα (άρα αποτελεί ταυτόχρονα Κανονισμό Εργασίας και χρειάζεται υπογραφή του συναρμόδιου Υπουργού) μόνο με υπογραφή του Υπουργού Παιδείας,
2. την προδήλως αντισυνταγματική και παράνομη νομιμοποίηση και μάλιστα με αναδρομικό χαρακτήρα σειράς παράνομων αποφάσεων του Οργανισμού.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το δελτίο τύπου της Γ.Σ.Ε.Ε.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *