Γίνε εθελοντής . . . .έλα στην Κερκίνη

Ο Οικοπεριηγητής ανακοινώνει την 4η συνεχόμενη αποκλειστική διοργάνωση εθελοντικής δράσης στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης (Ε.Π.), με τον διακριτικό τίτλο,«ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ_ΚΕΡΚΙΝΗ 2019»για το χρονικό διάστημα από τις 28 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου 2019.

Ο στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη του εθελοντισμού και η μαζική συμμετοχή, σε περιοχές που την έχουν πραγματικά ανάγκη δίνοντας την ευκαιρία της προσφοράς σε όποιον πραγματικά το θέλει.

Συγκεκριμένα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντική εργασία μέχρι το μεσημέρι (κάποιες ημέρες και το απόγευμα), με αποκλειστικό στόχο για φέτος τον καθαρισμό όσο μεγαλύτερης ακτογραμμής γίνετε στη Λίμνη Κερκίνη καθώς και την αποκατάσταση ζημιών σε σημεία υποδοχής επισκεπτών.

Έχουν επίσης προβλεφθεί μία σειρά περιηγητικών δράσεων από την ομάδα του Οικοπεριηγητή με στόχο την  γνωριμία των εθελοντών με το Ε.Π. και τα αξιοθέατα του Νομού Σερρών.

Η διαμονή των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί δωρεάν στον ξενώνα ΟΙΚΟΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ, και το σύνολο των περιηγήσεων τους (Τζιπ, κανό, ποδήλατα, βαρκάδα, τοξοβολία, πεζοπορία, ιππασία κ.α.), καθώς και των μετακινήσεων τους εντός του προγράμματος, παρέχονται δωρεάν στους εθελοντές μας.

Το κόστος συμμετοχής που ανέρχεται στα 150,00€ αφορά αποκλειστικά στα έξοδα σίτισης της εθελοντικής ομάδας (3 πλήρη γεύματα ανά ημέρα).

Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής, ορίζετε η 30η Ιουνίου 2019 στις 12:00μ.μ.

Την ηλεκτρονική αίτηση μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω υπερσύνδεση:

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Επιπλέον πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.ethelonteskerkinis.gr/ ή στο ethelonteskerkinis@gmail.com.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *