Ένωση Ελλήνων Φυσικών: 22 και 23 Μαϊου η Β΄ φάση των Πανελλήνιων μαθητικών διαγωνισμών Φυσικής Λυκείου και Γυμνασίου. Στις 20 Μαϊου η Α΄ φάση του Διαγωνισμού για τους μαθητές Δημοτικού

Ανακοίνωση για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) ανακοινώνει ότι η Β΄ φάση του 31ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Λυκείου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου 2021.

Η αντίστοιχη Β΄ φάση του 9ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαΐου 2021.

Οι διαγωνισμοί Γυμνασίου και Λυκείου θα πραγματοποιηθούν σε Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τηρώντας όλα τα μέτρα που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι ακριβείς ώρες για κάθε τάξη και τα εξεταστικά κέντρα θα ανακοινωθούν προσεχώς. Η ύλη του διαγωνισμού για κάθε τάξη θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, ανάλογα με την πρόοδο της ύλης στα σχολεία μας.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι η εξ αναβολής Α΄ φάση του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών Δημοτικού προγραμματίζεται για την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021, με την προϋπόθεση να έχουν επαναλειτουργήσει τα Δημοτικά Σχολεία όλης της χώρας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.