Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε.: Έρευνα σε συνεργασία με την Education International για την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγουν Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. σε συνεργασία με την Education International για την ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, καλούν τα μέλη τους να συμβάλλουν με την εμπειρία και την άποψή τους συμπληρώνοντας το παρακάτω ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο (θα το βρείτε στο https://forms.gle/X6uT5fSySwAr3nCEA) που έχει δημιουργηθεί από την επιστημονική ομάδα.

Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση και αποτύπωση του βαθμού ιδιωτικοποίησης στη δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα καθώς και οι απόψεις  των εκπαιδευτικών γύρω από το θέμα, όπως αυτές προκύπτουν από την εμπειρία της μαχόμενης εκπαιδευτικής κοινότητας και των δύο εκπαιδευτικών βαθμίδων,  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας.

Η συμβολή των εκπαιδευτικών είναι καθοριστική για τα αποτελέσματα της έρευνας τα οποία θα δημοσιοποιηθούν μετά την ολοκλήρωσή της σε εκδήλωση που θα συνδιοργανώσουν οι δύο Ομοσπονδίες.

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *