Ε.Ε.Φ.: 29ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου 2019 και 7ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2019

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος διοργανώνει:

  • τον 29ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γενικού Λυκείου. Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές όλων των τάξεων των Γενικών Λυκείων της χώρας.

και

  • τον 7ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου. Ο διαγωνισμός αφορά τους μαθητές όλων των τάξεων των Γυμνασίων της χώρας.

Ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου 2019 και για τις τρεις τάξεις, καθώς και ο Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γυμνασίου 2019 και για τις τρεις τάξεις, θα διενεργηθούν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ..

• Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην Ε.Ε.Φ., μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στο email: eef.pan.diag@gmail.com .Οι συμμετοχές μπορούν να αποστέλλονται τόσο ατομικά από τους μαθητές όσο και ομαδικά από τους εκπαιδευτικούς, σε μορφή πίνακα με τα ονόματα των ενδιαφερόμενων μαθητών..

• Εξεταστικά κέντρα θα οριστούν στις πρωτεύουσες των νομών, σε όλες τις νησιωτικές περιοχές και σε όλες τις πόλεις όπου οι συμμετοχές των μαθητών θα είναι άνω των είκοσι (20) και θα ανακοινωθούν μετά την Καθαρά Δευτέρα.

Βραβεία Μαθητών

  • Οι πρωτεύoντες μαθητές κάθε τάξης θα βραβευθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στην οποία θα απονεμηθούν δώρα σημαντικής αξίας.
  • Οι δέκα πρώτοι μαθητές κάθε τάξης θα λάβουν βραβείο και δωρεάν συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης Πληροφορικής και όλοι οι μαθητές που θα διακριθούν θα λάβουν έπαινο και 50% έκπτωση στις εξετάσεις πιστοποίησης Πληροφορικής από την εταιρεία GlobalCert.
  • Οι τριάντα πρώτοι μαθητές κάθε τάξης θα φιλοξενηθούν δωρεάν στα Θερινά Σχολεία Φυσικής 2019, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους.
  • Όλοι οι πρωτεύοντες μαθητές θα έχουν δικαίωμα δωρεάν περιήγησης στην ψηφιακή πλατφόρμα προσομοίωσης του συναδέλφου Αντώνη Γκούτσια.
  • Όλοι οι πρωτέυοντες μαθητές Γυμνασίου θα λάβουν δώρο το βιβλίο «Στα μυστικά της Φυσικής» και όλοι οι πρωτεύοντες μαθητές Λυκείου το βιβλίο «Φυσικής Απάνθισμα».

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ένωση Ελλήνων Φυσικών, Γριβαίων 6, ΤΚ 10680 Αθήνα, τηλ:2103635701, 2103610690, e-mail: eef.pan.diag@gmail.com. Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Φ

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *