Category: ΑΠΕΡΓΙΕΣ

0

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία σε όλο το Δημόσιο την Τετάρτη 14 του Νοέμβρη του 2018

Με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της η ΑΔΕΔΥ γνωστοποιεί απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της που συνεδρίασε κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. η οποία πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 του Οκτώβρη στα Γιάννενα με τη συμμετοχή 250, περίπου, συνέδρων από ολόκληρη τη χώρα (προεδρείων Ομοσπονδιών, προεδρείων Νομαρχιακών Τμημάτων, Γενικών Συμβούλων), και αποφάσισε την κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την Τετάρτη, 14 του Νοέμβρη του 2018.

Το διεκδικητικό πλαίσιο: . . .

0

Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π.: Προειδοποιητική απεργία στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) εξήγγειλε 48ωρη απεργία μέσα στην εξεταστική περίοδο των φοιτητών ,  στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου,   με βασικό αίτημα την επίλυση του ζητήματος των χαμηλών μισθών των Καθηγητών των Πανεπιστημίων . . .

0

ΔΟΕ: Συμμετοχή στην απεργία – αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.. Κανένας εκπαιδευτικός αξιολογούμενος ή αξιολογητής

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της η ΔΟΕ γνωστοποιεί ότι συμμετέχει στην απεργία – αποχή, που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., την 14η Ιουνίου.

Η Δ.Ο.Ε., όπως και όλες οι Ομοσπονδίες του Δημόσιου Τομέα , αναφέρεται στην ανακοίνωση, συμμετέχει με απόφαση του Δ.Σ. στην απεργία – αποχή, που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο δημόσιο.

            Το ζήτημα αφορά . . .

0

ΠΟΣΥΠ: Δελτίο τύπου για απεργία την 30/5/2018

Με απόφαση του Δ.Σ. της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας,  συμμετέχει στην Γενική 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και καλεί τα μέλη της, με ευθύνη των Διοικητικών Συμβουλίων, σε μαζική συμμετοχή και σε συντονισμό του αγώνα με όλους τους εργαζόμενους. . . .

0

ΟΙΕΛΕ: Συμμετοχή στην απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα για την 30η Μαΐου

Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ συνήλθε εκτάκτως την Πέμπτη  24/5, για να λάβει απόφαση συμμετοχής στην απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα για την 30η Μαΐου.

Σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, η ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στην απεργία των συνδικάτων της 30ης Μαΐου και καλεί τα μέλη της σε . . .

0

ΟΛΤΕΕ: Κάλεσμα τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα

Με δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της η ΟΛΤΕΕ απευθύνει κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,αναφέρεται στο Δελτίο τύπου,  την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. πραγματοποιούν Απεργία διεκδικώντας: . . .

0

ΟΛΜΕ: Όλοι και όλες στην απεργία την Τετάρτη 30 Μάη

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΟΛΜΕ καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία της Τετάρτης 30/5-2018.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

Στις 30 του Μάη οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων.

Διεκδικούμε: . . .

ΟΛΜΕ: Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την 30-5 0

ΟΛΜΕ: Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την 30-5

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΟΛΜΕ ενημερώνει ότι συμμετέχει στην στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 30 Μάη. . . .

0

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΑΔΕΔΥ προαναγγέλλει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018.

Η 30ή Μάη, αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει αποφασιστεί ως ημέρα Παλλαϊκής κινητοποίησης με 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ και τους συνδικαλιστικούς φορείς μικρομεσαίων επαγγελματιών, εμπόρων και επιστημόνων. Οι δέκα φορείς που συγκροτήσαμε την κοινωνική Συμμαχία, προκρίναμε αυτή τη μορφή δράσης ύστερα από επίπονο διάλογο και αμοιβαίες υποχωρήσεις, προκειμένου να αναδείξουμε τα κορυφαία προβλήματα της λιτότητας, της ανεργίας και της υπερφορολόγησης που έχουν οδηγήσει στον κοινωνικό αποκλεισμό, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση χιλιάδες συμπολίτες μας και κυρίως τους νέους, τις γυναίκες και τους μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Η πολιτική της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης που εφαρμόζουν εδώ και χρόνια όλες οι κυβερνήσεις της χώρας μας σε συνεργασία με τους δανειστές, οδήγησε . . .

0

Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. στηρίζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Με  δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΟΛΤΤΕ δηλώνει ότι στηρίζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 13.00 στα Προπύλαια και την πορεία, για το θέμα των ελαστικών σχέσεων εργασίας (αναπληρωτές, συμβασιούχοι κλπ) στο Δημόσιο.

Καλεί τα μέλη της να εκφράσουν με την παρουσία τους την στήριξη στα αιτήματα για: . . .