Υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές από τον Αρχιεπίσκοπο

Σε μια συνεισφορά στους πρωτοετείς φοιτητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να καλύψουν τα πρώτα φοιτητικά τους έξοδα και κυρίως φανερώνοντας το ενδιαφέρον και τη στοργή της Εκκλησίας προς εκείνους προχώρησε για έβδομη συνεχή χρονιά το Γραφείο Νεότητας της Αρχιεπισκοπής. 
Συγκεκριμένα, υποτροφίες σε δεκαεπτά πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες από διάφορες ενορίες της Αρχιεπισκοπής χορήγησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με σκοπό να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα της φοίτησης τους στα Πανεπιστήμια της χώρας. Το πρόγραμμα του Γραφείου Νεότητας, άλλωστε, φέρει τον τίτλο «Για τα πρώτα φοιτητικά έξοδα».
Τους φοιτητές συνόδευε ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος και οι συνεργάτες του Γραφείου.
Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις σχολές και τα τμήματα που έχουν εισαχθεί, καθώς και για τα μελλοντικά τους σχέδια και προσδοκίες.
Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τα παιδιά για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τους ευχήθηκε κουράγιο και δύναμη για τις σπουδές τους, ενώ υπογράμμισε πως η Εκκλησία θα είναι πάντα δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν. «Χρειάζεται κόπος και προσοχή» σημείωσε ο Αρχιεπίσκοπος και κάλεσε τους νέους φοιτητές να αποκτήσουν όσο περισσότερα εφόδια μπορούν.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *