Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών: 12/7 Συναυλία Κυβέλης Καστοριάδη & Ορέστη Καλαμπαλίκη

Η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης επιστρέφουν στην υπέροχη αυλή του Μουσείου της Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κάτω από την Ακρόπολη  για μία συναυλία την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 9 το βράδυ.

Με πυξίδα τους το Songs for a blue cloud, το νέο cd Blues for awoodpecker του Ορέστη Καλαμπαλίκη που μόλις κυκλοφόρησε από τη Μικρή Άρκτο αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια όπως των Μάνου Χατζιδάκι, Γιάννη Αγγελάκα, Leonard CohenBob DylanKurt WeillSerge GainsbourgBoris Vian κ.α. θα μας ταξιδέψουν και αυτή τη βραδιά.

Η Κυβέλη Καστοριάδη μετά από μία περιοδεία στην Ιαπωνία με ρεπερτόριο ελληνικών, γαλλικών και αραβικών τραγουδιών τον Οκτώβριο του 2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για να συναντήσει καλλιτεχνικά τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και την Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή του Passportupstairs, σε 2 μουσικές βραδιές, ενώ εμφανίστηκε  στην κατάμεστη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο και στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη μαζί πάντα με τον Ορέστη Καλαμπαλίκη στην κιθάρα και στις διασκευές.

Την άνοιξη εμφανίστηκε στη σκηνή του Half Note στην Αθήνα ενώ το Μάιο, ήταν η επίσημη καλεσμένη για την έναρξη της 15ης Διεθνής Έκθεσης Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη (από το Γαλλικό Ινστιτούτο Θες/κης και την Γαλλική Πρεσβεία).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

13€: Γενική είσοδος (προπώληση), 10€ φοιτητικό, ανέργων (προπώληση).

Η προπώληση ισχύει μέχρι και την παραμονή της συναυλίας (11/7).

Την ημέρα της συναυλίας (12/7)  θα διατίθενται εισιτήρια μόνο στο ταμείοτου Μουσείου από τις 18.00 το απόγευμα με τις εξής τιμές: 15€ γενική είσοδος, 12€ φοιτητικό, ανέργων.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ :

TICKET SERVICES

– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 / Τηλεφωνικά: 2107234567 / Online: www.ticketservices.gr

και σε όλα τα καταστήματα PUBLIC

Πληροφορίες: ΜΙΚΡΗ ΑΡΚΤΟΣ 210 76 10 616, www.mikri-arktos.gr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *